ARC8 Game Rooms

ARC8 Game Rooms

ARC8 BY A.R. COOPER

A.R. Cooper is een belevenis die iedere spelletjesgek minimaal een keer in zijn leven moet hebben ervaren. Hele oude computerspellen tot spellen op basis van Augmented Reality.

Voor jonge mensen geweldig om te zien hoe papa en mama (of opa en oma) vroeger computerspelletjes speelden. Maar ook leuk om te zien hoe de meest moderne technieken de komende jaren het computerspellenlandschap zullen gaan veranderen.

En voor de ouwe lullen… Hoe leuk is het om weer eens old school: Pong, Space Invaders of PacMan te spelen. Te gek om te doen! En de uitgelezen mogelijkheid het weer eens (net als vroeger) tegen elkaar op te nemen!

Professor Archibal R. Cooper heet u van harte welkom en neemt u mee op een reis door het computerspellenlandschap dat in de laatste 40 jaar ontzettend is veranderd!

Erg leuk voor: bedrijfsuitjes, familiefeestjes, vrijgezellenavonden of gewoon een avondje uit! ARC8 is al te boeken vanaf 2 personen tot maximaal 16 personen.

Kom snel langs en geniet van hele oude en ook hele moderne spellen!

De old school games die we aanbieden zijn: Pong, Space Invaders, PacMan, Konami Soccer 1985.

De spellen op basis van Augmented Reality die we voor u hebben ontwikkeld zijn: Newton, Peng Pong, War of the Worlds en M.A.U.E.R..

Uiteraard blijven we ontwikkelen en komen er snel nieuwe (en nieuwe oude) spellen bij!

ARC8-Game-Room

Aantal personen
2-8

Moeilijkheidsgraad
2/5

Tijd
60 minuten