De Erfenis

De Erfenis (online)

online-escape-room-de-erfenis

De Erfenis

Na een jarenlange zoektocht heeft notariskantoor B.Z. Kloppen eindelijk resultaat geboekt. Reeds in 1998 overleed de Freule Van Hier tot Ginther en zij liet een miljoenenerfenis na. De Freule leefde na de dood van haar man, De Baron Van Hier tot Ginther, een teruggetrokken en sober bestaan, samen met haar huisrobot Gregg.

Nu, bijna een kwart eeuw later, blijkt u de eerste erfgenaam van de Freule te zijn. Het enige dat u nog scheidt van een leven vrij van zorgen is dat u zich bij de notariskantoor B.Z. Kloppen moet melden om de erfenis in ontvangst te nemen.

Er is echter één maar….
De Freule wilde de erfenis alleen maar uit laten reiken nadat de erfgena(a)m(e) een proef van bekwaamheid daarvoor af zou hebben gelegd. Aan u de taak, om samen met uw slimste vrienden, deze proef glansrijk te doorstaan, zodat u uit handen van de notaris de erfenis in ontvangst mag nemen en een zorgeloos leven tegemoet kunt gaan.

De sleutel tot deze waardevolle erfenis is Gregg. Gregg is echter na bijna een kwart eeuw toe aan een grote beurt. Wanneer u hem weer tip top weet te krijgen, dan is de erfenis voor u. Want alleen Gregg kan ervoor zorgen dat u in bezit komt van een rijk leven.

Wij wensen u veel succes!

Een online Escape Room, wat is dat?

Een online Escape Room, wat is dat?
In verband met de maatregelen rondom het nieuwe coronavirus zijn onze traditionele Escape Rooms gesloten. Om u toch van dienst te zijn hebben we een virtuele Escape beleving gerealiseerd. Alle deelnemers kunnen dus vanuit eigen huis de Escape Room spelen. 

Hoe gaat het in zijn werk?
In plaats van dat u zelf de Escape Room in gaat, zal één van onze medewerkers u virtueel meenemen de Escape Room in. U ziet wat onze medewerker ziet en hoort wat onze medewerker hoort. Vervolgens instrueert u onze medewerker om de Escape Room te spelen. Verder gebruiken we speciale Escape Room software zodat u zelf in 3D en in detail onze Escape Room kan uitpluizen.

Wat hebben de deelnemers nodig?
‘Klinkt moeilijk’ hoor ik u denken. Dat valt reuze mee. Het enige wat de deelnemers aan de Escape Room nodig hebben is een computer (met internetverbinding) waarop ze in een zoomgesprek kunnen deelnemen. Een microfoon en oortjes zijn een vereiste, een camera is een pré. Met de microfoon en oortjes kunnen de deelnemers overleggen en onze medewerker aansturen. Met de camera kunnen ze elkaar zien.

Ik heb gereserveerd, en nu?
We sturen u ruim voor aanvang van de Escape Room een uitnodigingsmail. Deze mail kan u doorsturen naar de deelnemers. In deze mail staat een link waar de deelnemers zich 15 minuten voor aanvang kunnen inloggen. Zodra iedereen compleet is zal onze medewerker even een korte uitleg over de Escape Room software geven (wijst zich eigenlijk vanzelf) en dan kan het spel beginnen!

escape-room-buiten-stadswandeling

Aantal personen
2-6

Moeilijkheidsgraad
3/5

Tijd
60 minuten