F.A.Q.

Waarom Let's Escape?

Let’s Escape Enschede heeft 5 prachtige kamers. Door onze unieke ligging aan één van de gezelligste horecapleinen van Nederland kunt u uw avontuur ook combineren met een borrel, lunch of diner.

Uniek is dat Let’s Escape de puzzels allemaal zelf schrijft, zodat u nergens anders een vergelijkbare kamer tegen zult komen. Omdat we zoveel kamers hebben kunt u zowel met kleine groepjes (vanaf 2 personen) tot grotere groepen (tot 90 personen) bij ons terecht.

Bij goed weer ben je bij Let's Escape ook op de juiste plek voor een outdoor escape ervaring. Gewapend met een tablet en een actionpack maak je een mooie (stads)wandeling en red je ondertussen de wereld!

Een Escape Room is een ruimte waar 2 tot 7 personen tegelijkertijd in worden opgesloten. Het is aan de spelers om proberen te ontsnappen door samen puzzels op te lossen.

  • Een Escape Room tot 3 personen kost €97,-
  • Een Escape Room met 4 to 6 personen kost €105,-
  • Een Escape Rooms met 7 personen kost €120,-

De Escape Rooms in Enschede zijn gevestigd boven Eetcafé Bij Flip. Eetcafé Bij Flip is gevestigd aan het randje van de Oude Markt in Enschede. Het adres is Langestraat 58-60, 7511 HC, Enschede. Dat is midden in het autovrije centrum van Enschede. Naast de deur parkeren zit er daarom helaas niet in. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is de H.J. van Heekgarage. Vanaf hier is het ca. 5 – 10 minuten lopen naar Eetcafé Bij Flip.

Komt u met het openbaar vervoer? Het is 5 – 10 minuten lopen van Station Enschede.

U kunt de Escape Rooms na het reserveren op deze website direct met iDEAL afrekenen. 

Betaalt u liever op locatie? Dat kan. U kan bij Eetcafé Bij Flip de Escape Rooms per pin of contant afrekenen.

Voor bedrijfsuitjes kunnen we na jullie komst ook een factuur sturen

Iedereen is van harte welkom om te komen escapen. De kamers vormen geen fysieke uitdaging. Onze Escape Rooms in Enschede zijn gevestigd op de 1e en 2e verdieping van een oud pand. De Escape Rooms zijn helaas uitsluitend per trap bereikbaar.

Kinderen kunnen prima bij ons komen escapen. Neem wel eerst even telefonisch contact op. We kunnen dan even afstemmen welke kamer het meest geschikt is.

Tot op de dag van vandaag hebben mensen met claustrofobie altijd een leuke tijd gehad in onze kamers. De kamers zijn ruim en kunnen op ieder moment verlaten worden.

Jazeker, op onze locatie in Enschede beschikken we over 5 Escape Rooms. Deze zijn elk geschikt voor 6 personen. Er kunnen dus maximaal 30 personen gelijktijdig de Escape Rooms in. Is de groep groter dan 30 personen, dan is er de mogelijkheid om in meerdere blokken te spelen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is, bij grote gezelschappen, telefonisch reserveren gewenst.

Indien het gezelschap groter is dan 30 personen kan er in meerdere rondes gespeeld worden. In de tussentijd kan de andere groep een borrel drinken bij Eetcafé bij Flip of Café 't Klokhuys. In café 't Klokhuys kunnen we dan een leuke Muziekbingo of Quiz voor jullie organiseren in samenwerking met Let's Quiz.

Graag met een groot gezelschap de Outdoor Escape Game spelen? Bel gerust even om te vragen wat er allemaal mogelijk is.

Een drankje voor het spelen is geen probleem, echter is niet toegestaan om de Escape Rooms te spelen als men duidelijk onder invloed is van alcohol en/of drugs. Het staat de medewerkers en directie van Let’s Escape en de medewerkers en directie van Eetcafé Bij Flip te allen tijde vrij om gasten waarvan we het vermoeden hebben dat men niet meer in staat is een Escape Room te spelen te weigeren. U verplicht uzelf wel tot het betalen van de kamer, maar krijgt dan wel een waardebon om op een ander tijdstip deze kamer opnieuw te boeken. Dit zal wel gaan in overleg, maar is alleen mogelijk op zondag tot en met woensdag.

U kunt na afloop van de kamer altijd terecht bij Eetcafé Bij Flip, om onder genot van een borrel uw avontuur nog eens grondig te analyseren. U krijgt daarbij van ons sowieso een bittergarnituur aangeboden.

Jazeker, daar hebben we juist heel veel ervaring mee. Neem hierover telefonisch contact zodat we een plan op maat kunnen maken.

Onze Escape Rooms in Enschede zijn gelegen boven "onze grote zus" Eetcafé Bij Flip waar wij nauw mee samenwerken. Elders op deze website vindt u meer informatie over onze arrangementen. Heeft u andere wensen om een hapje en een drankje met het ontsnappen te combineren, dan is vrijwel alles mogelijk. Neem dan even telefonisch contact op.

U wordt geacht uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de kamer aanwezig te zijn.

Als u minder dan 15 minuten voor aanvang van de kamer aanwezig bent, dan behoudt Let’s Escape zich het recht de reservering te laten vervallen. Escape Rooms werken op basis van heel strakke planningen. U verplicht uzelf door te reserveren tot het betalen van de kamer, ook wanneer deze komt te vervallen als u te laat komt. Echter, krijgt u dan wel een waardebon om op een ander tijdstip deze kamer opnieuw te boeken. Dit zal wel gaan in overleg, maar is alleen mogelijk op zondag tot en met woensdag. Mocht er uiteraard uitloopruimte zijn omdat er na u geen reservering staat, dan mag u altijd spelen. Dat is geen probleem.

  • Reserveringen welke plaatsvinden op zondag tot en met woensdag kunnen tot 2 dagen voorafgaand aan de reservering kosteloos geannuleerd worden.
  • Reserveringen welke plaatsvinden op donderdag tot en met zaterdag kunnen tot 7 dagen voorafgaand aan de reservering kosteloos geannuleerd worden.

 

Indien u een reservering annuleert binnen de bovengestelde termijn, brengen we de kosten van de kamer in rekening. U ontvangt dan wel een waardebon om de Escape Room(s) alsnog te komen spelen. Met deze waardebon kunt u een reservering maken op een zondag tot en met een woensdag.

Annuleren kan telefonisch op 053 - 4 789 089