F.A.Q.

Waarom Let's Escape?

Let’s Escape Enschede heeft 5 prachtige kamers. Twee daarvan hebben we zelfs dubbel, zodat je daar met je vrienden een battle kunt spelen

Uniek is dat Let’s Escape de puzzels allemaal zelf schrijft, zodat je nergens anders een vergelijkbare kamer tegen zult komen. Omdat we zoveel kamers hebben kun je zowel met kleine groepjes (vanaf 2 personen) tot grotere groepen (tot 90 personen) bij ons terecht.

Bij goed weer ben je bij Let's Escape ook op de juiste plek voor een outdoor escape ervaring. Gewapend met een tablet en een actionpack maak je een mooie (stads)wandeling en red je ondertussen de wereld!

Dat varieert per kamer. Je kunt rekening houden met bedragen vanaf € 17,50 per persoon tot € 25 per persoon. De prijzen zijn afhankelijk van welke kamer je speelt en met hoeveel personen je komt.

Onze Outdoor City Quest is iets duurder, maar die duurt dan ook 2 uur in plaats van 1 uur.

We zitten op twee locaties. Onze battle rooms (Greatest Hits en Enschede Airport) zijn gevestigd aan de Brandweerstraat 20-30 in Enschede. Daar kun je voor de deur parkeren.

De reguliere Escape Rooms (Ground Control, Las Vegas Hilton en De Reis om de wereld in 80 dagen) zijn gevestigd boven Café Friends. Friends is gevestigd aan de Oude Markt in Enschede. Het adres is Langestraat 62, 7511 HC, Enschede. Dat is midden in het autovrije centrum van Enschede. Naast de deur parkeren zit er daarom helaas niet in. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is de H.J. van Heekgarage. Vanaf hier is het ca. 5 – 10 minuten lopen naar Café Friends.

Kom je met het openbaar vervoer? De Brandweerstraat grenst aan het station en Café Friends is 5 tot 10 minuten lopen van Station Enschede.

Je kunt de Escape Rooms na het reserveren op deze website direct met iDEAL afrekenen. 

Betaalt je liever op locatie? Dat kan. Je kunt bij Eetcafé Bij Flip de Escape Rooms per pin of contant afrekenen.

Voor bedrijfsuitjes kunnen we na jullie komst ook een factuur sturen

Iedereen is van harte welkom om te komen escapen. De kamers vormen geen fysieke uitdaging. De Battle Rooms zijn bovendien rolstoelvriendelijk. De Escape Rooms boven Café Friends zijn gevestigd op de 1e en 2e verdieping van een oud pand. De Escape Rooms zijn helaas uitsluitend per trap bereikbaar.

Kinderen kunnen prima bij ons komen escapen. Neem wel eerst even telefonisch contact op. We kunnen dan even afstemmen welke kamer het meest geschikt is.

Tot op de dag van vandaag hebben mensen met claustrofobie altijd een leuke tijd gehad in onze kamers. De kamers zijn ruim en kunnen op ieder moment verlaten worden.

Jazeker, op onze locaties in Enschede beschikken we over 7 Escape Rooms. Deze zijn elk geschikt voor 6 personen. Er kunnen dus maximaal 42 personen gelijktijdig de Escape Rooms in. Is de groep groter dan 42 personen, dan is er de mogelijkheid om in meerdere blokken te spelen. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is, bij grote gezelschappen, telefonisch reserveren gewenst.

Als er in meerdere blokken gespeeld wordt kan er in de tussentijd de andere groep een borrel drinken in één van onze locaties. Daar kunnen we voor de achterblijvers dan een leuke Muziekbingo of Quiz voor jullie organiseren in samenwerking met Let's Quiz.

Graag met een groot gezelschap de Outdoor Escape Game spelen? Dat is wellicht nog leuker! Bel ons gerust even. We denken graag met je mee!

Een drankje voor het spelen is geen probleem, echter is niet toegestaan om de Escape Rooms te spelen als men duidelijk onder invloed is van alcohol en/of drugs. Het staat de medewerkers en directie van Let’s Escape te allen tijde vrij om gasten waarvan we het vermoeden hebben dat deze niet meer in staat zijn een Escape Room te spelen te weigeren. Je verplicht jezelf wel tot het betalen van de kamer, maar krijgt dan wel een waardebon om op een ander tijdstip deze kamer opnieuw te boeken. Dit zal wel gaan in overleg, maar is alleen mogelijk op zondag tot en met woensdag.

Onze kamers zitten midden in het bruisende centrum van Enschede. Daar zijn gelegenheden te over om de avond gezellig voort te zetten. Wil je een ruimte exclusief voor jezelf? Dat kunnen we ook voor je verzorgen. Bel ons gerust even.

Jazeker, daar hebben we juist heel veel ervaring mee. Neem hierover telefonisch contact zodat we een plan op maat kunnen maken.

Zeker kan dat. Voorheen zaten we boven een eetcafé. Dat is verhuisd en nu is dat niet meer het geval. Maar we kunnen zeker met je meedenken. Neem gerust even contact met ons op. Voor kleinere groepen, tot 15 personen adviseren we om zelf een leuk restaurantje uit te zoeken in de buurt van onze kamers.

LET OP!! We adviseren om ruim te plannen. Als je (bijvoorbeeld) om 20.30 komt Escapen word je geacht om 20.10 aanwezig te zijn. Als je ergens om 19.00 reserveert om aan tafel te gaan, dan red je dat nooit. Het geniet onze voorkeur dat je eerst de kamers speelt en dan pas ergens gaat eten. Dat kan natuurlijk niet altijd. Zorg er dan voor dat je ruimschoots rekening houdt met vertraging in het restaurant.

Je wordt geacht uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de kamer aanwezig te zijn.

Als je minder dan 15 minuten voor aanvang van de kamer aanwezig bent, dan behoudt Let’s Escape zich het recht de reservering te laten vervallen. Escape Rooms werken op basis van heel strakke planningen. Je verplicht jezelf door te reserveren tot het betalen van de kamer, ook wanneer deze komt te vervallen als je te laat komt. Echter, krijgt je dan wel een waardebon om op een ander tijdstip deze kamer opnieuw te boeken. Dit zal wel gaan in overleg, maar is alleen mogelijk op zondag tot en met woensdag. Mocht er uiteraard uitloopruimte zijn omdat er na je geen reservering staat, dan mag je altijd spelen. Dat is geen probleem.

  • Reserveringen welke plaatsvinden op zondag tot en met woensdag kunnen tot 2 dagen voorafgaand aan de reservering kosteloos geannuleerd worden.
  • Reserveringen welke plaatsvinden op donderdag tot en met zaterdag kunnen tot 7 dagen voorafgaand aan de reservering kosteloos geannuleerd worden.

 

Indien je een reservering annuleert binnen de bovengestelde termijn, brengen we de kosten van de kamer in rekening. Je ontvangt dan wel een waardebon om de Escape Room(s) alsnog eens te komen spelen. Met deze waardebon kan je een reservering maken op een zondag tot en met een woensdag.

Annuleren kan telefonisch op 053 - 4 789 089