Magic Portal

Magic Portal

outdoor-escape-game-magic-portal

Klassiek futurisme, een contradictio in terminis.

Gewapend met een koffer vol geheimen en een iPad stappen jij en je vrienden een magische wereld binnen. Jullie helpen The Goblin om The Magic Portal te vinden om deze binnen de resterende tijd weer af te sluiten. Alleen op die manier kan de balans in de wereld weer hersteld worden.

 

 

Met de iPad vinden jullie de coördinaten die op basis van GPS te achterhalen zijn. Eenmaal op de juiste coördinaat kunnen jullie samen met The Goblin een stapje dichterbij komen.

 

Over onze Outdoor Escape Games

Magic Portal is een outdoor escape game, waarbij een mix wordt gemaakt tussen een stadswandeling, geocaching en puzzels zoals in een escaperoom. Tijdens een spannende missie door het centrum van Enschede moet je als team raadsels en puzzels oplossen die je onderweg tegenkomt. Plekken in de stad zijn geïntegreerd in het verhaal en komen tot leven door middel van augmented reality. Er zijn twee verschillende spellen met elk een eigen verhaal en missie: Operation Mindfall en Magic Portal.

Hoe werkt het?

Je speelt Magic Portal met een team van 2 tot 5 spelers. Aan het begin van het spel krijgen jullie een actionpack. Hierin zitten gadgets die jullie nodig hebben om opdrachten uit te voeren. Ook krijgen jullie een iPad mee, die jullie de weg wijst naar plekken in de stad. Scan de locatie met de iPad om de omgeving tot leven te brengen! Er verschijnen spannende augmented reality-puzzels die jullie moeten oplossen om het mysterie te ontrafelen…

Prijzen
De prijs bedraagt €19,50 per persoon. Het leukste is om te spelen in een groepje van 2 tot 5 personen. We hebben voldoende materialen om groepen tot 20 personen gelijktijdig te laten spelen.

De mogelijke routes
De Stadswandeling
De Roombeekroute (In ontwikkeling)
De Boswandeling (In ontwikkeling)
Het Kinderfeestje (van 10 tot 16 jaar) (In ontwikkeling)

 

outdoor-escape-game

Aantal personen
2-5

Prijs
€ 19,50 per persoon

Tijd
2:00 uur