Over Let’s Escape

Onze Geschiedenis

Let’s Escape heeft sinds 2015 al Escape Rooms op het hoogste niveau. Centraal in deze kamers staat het amusement. Let’s Escape is er voor de echte Escape-nerds, maar ook voor de incidentele escaper en zeker ook voor de bedrijfs- en vrijgezellenfeestjes-escaper. Let’s Escape is er eigenlijk voor iedereen die een leuke avond zoekt!

In Enschede, Haarlem en Eindhoven bezochten al tienduizenden mensen onze zelf ontworpen kamers. Van De Reis om de Wereld in 80 dagen, tot De Piramide en van The Saloon tot aan de Top 2000 kamer. Overal kwamen onze gasten met een lach naar buiten.

Natuurlijk lukte het niet iedereen om te ontsnappen, maar altijd beleefde men een geweldig avontuur.

Innovatief

Let’s Escape is een innovatieve aanbieder van Escape Rooms. In plaats van succesverhalen kopiëren en plakken schrijven we onze verhalen liever zelf. Dat merk je als je binnenkomt. Onze rooms zijn anders dan anders. De tijd is je grootste vijand in de Escape Room, maar bij Let’s Escape zijn er ook andere, minder zichtbare vijanden.

  • Hoeveel kilometer leg je af?
  • Op welke verdieping belanden we?
  • Hoeveel singles kan ik verkopen?
  • Hoeveel steden kan ik bezoeken?
Altijd zit er meer achter dan je op het eerste oog zou vermoeden of bedenken.

Zo bieden we ook outdoor Escape Rooms aan. Dat zijn niet zomaar puzzels waar je langs gestuurd wordt, dat zijn geweldige avonturen waar je op basis van GPS en Augmented Reality wordt meegezogen in een volledig nieuwe wereld. Superspannend!