Operation Mindfall

Moeilijkheidsgraad
2-200
Spelers
120
Minuten

The Future was yesterday, make it tomorrow!

Gewapend met een koffer vol geheimen en een iPad stappen jij en je vrienden de toekomst binnen. De wereld staat aan de rand van armageddon, de totale ondergang is nabij. Alleen jullie kunnen de mensheid van de ondergang behoeden.

Met de iPad vinden jullie de coördinaten die op basis van GPS te achterhalen zijn. Eenmaal op de juiste coördinaat is het aan jullie om kalm te blijven en de juiste beslissingen te nemen.

Over onze Outdoor Escape Games

Operation Mindfall is een outdoor escape game, waarbij een mix wordt gemaakt tussen een stadswandeling, geocaching en puzzels zoals in een escaperoom. Tijdens een spannende missie door het centrum van Enschede moet je als team raadsels en puzzels oplossen die je onderweg tegenkomt. Plekken in de stad zijn geïntegreerd in het verhaal en komen tot leven door middel van augmented reality. Er zijn twee verschillende spellen met elk een eigen verhaal en missie: Operation Mindfall en Magic Portal.

Hoe werkt het?

Je speelt Operation Mindfall met een team van 2 tot 5 spelers. Aan het begin van het spel krijgen jullie een actionpack. Hierin zitten gadgets die jullie nodig hebben om opdrachten uit te voeren. Ook krijgen jullie een iPad mee, die jullie de weg wijst naar plekken in de stad. Scan de locatie met de iPad om de omgeving tot leven te brengen! Er verschijnen spannende augmented reality-puzzels die jullie moeten oplossen om het mysterie te ontrafelen…

Prijzen

De prijs bedraagt €25,00 per persoon. Het leukste is om te spelen in een groepje van 2 tot 5 personen. We hebben voldoende materialen om groepen tot 200 personen gelijktijdig te laten spelen.

De mogelijke routes

  • De Stadswandeling